‘Nuff Said is ook meer dan een maandelijks podium vol stad. Stad gaat om samenleven en elkaar vinden. En laat dat nu net de aantrekking zijn die ‘Nuff Said in al haar projecten zoekt.

 

‘Nuff Said Podcast

'Nuff Said geeft en deelt! Brzzvll met de 'Nuff Said-sound, de MC's met hun hart en de performers met nieuw werk. Maar daar stopt het niet voor ons.

 

Met de nieuwe ‘Nuff Said-podcast word je elke maand live via onze facebook pagina mee aan tafel gevraagd bij Soe en Arbi. Zij vragen steeds een nieuwe ‘Nuff Said guest op de koffie. Volg je mee het gesprek? Jij wil toch ook weten wat hen bezig houdt wanneer ze niet op ons podium staan? Hebben ze last van podiumvrees? Hoe zijn ze ooit gestart? Wat denken ze van hun tijd bij ‘Nuff Said? En wie let er dan thuis op de kat? Geen enkele vraag is te gek voor onze podcast-hosts!

Wil je nieuwe afleveringen first hand of wil je enkel de audio downloaden op je gsm voor op de trein of op het vliegtuig?

Schrijf je in via:
Spotify
SoundCloud

 

10 jaar ‘Nuff Said

‘Nuff Said sluit haar tiende jaar af in stijl. De plannen voor een gratis openlucht festivalletje lagen al even klaar. Enkel de sterren stonden nog niet helemaal goed. Maar de laatste weken kwam de uitwerking in een stroomversnelling. Samen met ccBe en de steun van het district Berchem legden we de fundamenten van een nu al legendarisch programma.

 

Nieuwsgierig? We mochten al een tipje van de sluier oplichten. De zomer start met een frisse top-mélange vol ronde ‘Nuff Said-beats. Fijne lui als SLM, 47SOUL en Poetic Pilgrimage hebben hun komst al bevestigd. Tussendoor draaien de dj’s van SOULSUPPLY jullie heupen in de beat. Een feestje kan nooit zonder lekker eten, dus eetkramen en foodtrucks zullen niet ontbreken. Het wordt een dag voor heel de familie in het De Villegaspark. Er is een kinderprogramma met o.a. vertellingen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de kleine koters hun energie kwijt op het springkasteel. Bij ‘Nuff Said kijken we er alvast reikhalzend naar uit!

10 JAAR ‘NUFF SAID
OPEN AIR IN BERCHEM
Zondag 24 juni – 13 van 23 uur
De Villegaspark

Meer info

 

Marquette park

Amir Sulaiman, de peetvader van ‘Nuff Said, heeft onze huisband Brzzvll deze zomer uitgenodigd om samen met hem op te treden op het festival ‘Takin' it to the Streets’ in het zuiden van Chicago. Brzzvll werd op deze trip vergezeld door een filmploeg onder leiding van documentairemaker Sam Ostyn. De filmcrew legde deze unieke en inspirerende ervaring op beeld vast.

 

Net zoals ‘First Let’s Dance: A ‘Nuff Said Celebration’ – de geprezen plaat die Brzzvll en Amir in februari uitbrachten – is deze documentaire het resultaat van een korte, intensieve maar inspirerende opnameperiode.

‘Marquette Park’ is een documentaire waaraan een bijzonder sterk gevoel van betrokkenheid kleeft. Het geloof in menselijkheid en samenleven, zowel hier als in Chicago, en de belangrijke rol die kunst daarin speelt, staat centraal. Wij zien deze docu als een viering van 10 seizoenen ‘Nuff Said!

Meer info