‘Nuff Said betekent elke eerste weekend van de maand nieuwe shows met verse namen, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL).

 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in andere steden als Brussel, Genk, Gent, Turnhout & Rotterdam. Elk podium kleurt een eigen ‘Nuff Said-flavour dankzij de verschillende hosts:

 

Soe Nsuki (Antwerpen)

SOE NSUKI is een ‘griet’ die met van alles bezig is: stand-upcomedy, breakdance, deejayen en schrijven voor series, zoals ‘De Shaq’ en ‘Panna’. Kortom, een duizendpoot vol positivisme en ongebreidelde levenslust. In 2018-2019 speelde zij in de theaters van Vlaanderen haar debuut ‘Soetopia’, een feelgoodshow over haar jeugd en familie.

 

Erhan Demirci (Genk)

ERHAN DEMIRCI is een aimabele Limburger met Turkse roots die geen enkel onderwerp schuwt. Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel. Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer. Positieve energie en goed gelachen!

 
 

Bjorn Romy (Rotterdam)

BJORN ROMY is een rasentertainer die jarenlange ervaring heeft in de theaterwereld. Sinds hij heeft besloten om ook de wereld van de spoken word te betreden is hij ook daar niet meer weg te denken. Bjorn combineert zijn dichtkunst met een grote dosis humor. Is hij de grappigste theatrale spoken word artiest? Of is hij de meest poëtische comedian?

 

Johan Petit (Turnhout)

JOHAN PETIT is al ruim twintig jaar een gevestigde waarde in het theatercircuit. Zijn sappige Antwerpse vertelstijl, innemende naïviteit en typische anekdotiek maken van hem een meesterverteller. Hij maakte naam met voorstellingen als ‘De Zoologie’, ‘Klein Jowanneke gaat dood’ en ‘De snoek van Sjestov’.

 
 

ZEINAB EL BOUNI (Amsterdam)

ZEINAB EL BOUNI is in 2018 gedebuteerd met “En ze leefden nog”, bij uitgeverij Rorschach, samen met vijf andere dichters. Onlangs is ze genomineerd voor Amsterdam prijs voor de kunst 2021. Ze is daarnaast de drijvende kracht achter de Circle Sessions en speelde in de spoken word voorstelling Rauw (v/v) van Poetry Circle Nowhere en Lost Project.

 

Serine Ayari (Vilvoorde)

SERINE AYARI waagde op haar 26ste de sprong en ging voluit voor haar passie: stand-upcomedy en acteren. Ze trad al op in Londen, Parijs, New York en Tokio, en ze wist een rol te versieren in de comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ op VTM. Haar main goal? Aan de hand van humor de positie van de vrouw in de samenleving aankaarten.

 
 
 

Blij dat je tot hier scrollt, bedankt.

Hoor je die scheurende sax op de achtergrond? Niemand minder dan Vincent Brijs van Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) — onze huisband from day one! De metronoom van alle woordacrobaten. Het échte hart van iedere ‘Nuff Said. Op, voor of naast het podium, deze zes kerels blazen iedereen warm en hebben nadien nog energie voor 100. Laat je helemaal gaan op die cocktail van psychedelic funk, African grooves en barstende jazzbeat…