‘Nuff Said is ook meer dan een maandelijks podium vol stad. Stad gaat om samenleven en elkaar vinden. En laat dat nu net de aantrekking zijn die ‘Nuff Said in al haar projecten zoekt. 

‘Nuff Said viert zijn eerste LP!

 

Acht originele tracks die tot leven kwamen in samenwerking met huisband Lucid Lucia en een selectie van binnen- en buitenlandse artiesten die werden uitgenodigd om op te treden op ‘Nuff Said, zoals K.ZIA, Brother Ali, Bocafloja, Dizzy Mandjeku, Rico, Zap Mama en Meryem Saci. De 12’ vinyl plaat is een limited edition (300 exemplaren) en zal te koop zijn op de ‘Nuff Said shows. Het volledige album is te beluisteren op Bandcamp en vanaf 11 oktober verschijnt er elke maand een nieuwe single op Spotify en andere muziekstreamingdiensten. Geniet van de muziek!

 

BELGIUM’S LEAST WANTED

Belgium's Least Wanted is een nieuwe comedy show van 'Nuff Said. De line up bestaat uit gevestigde waarden en nieuw te ontdekken talent. Te boeken in België en Nederland.

 

Sinds enkele jaren heeft ook België een Most Wanted lijst. De ‘mugshots’ van Belgische topcriminelen op de website liegen er niet om. Met het groeiend aantal racistische incidenten lijkt er ook een Belgium’s Least Wanted te bestaan. Daarom zijn deze topcomedians opgestaan en hebben ze een alliantie gevormd. Samen staan ze sterk en bundelen ze hun superdiverse krachten! Denk aan The Avengers, maar dan met grappen. Maak je echter geen zorgen, niemand kruipt in een strak superheldenpak het podium op.

 

FESHTA

'Nuff Said bestaat 15 jaar en viert dat met een gratis zomerfestival met muziek, food en kinderanimatie!

 

FESHTA is een gratis zomerfestival in PAKT en Groen Kwartier. ‘Nuff Said viert zijn 15-jarig bestaan in PAKT met een muziekpodium, eetkraampjes en workshops. In Groen Kwartier is er de gangmarkt, straattheater, kinderanimatie en een gezellige buurtbar.
Acts die op de affiche staan: Children of Zeus, Lucid Lucia ft. Anthony Joseph, Sultanats, B’net Chaabi, Mimi Waterfall, Kevin Kofii, Aso Asin, … .

 

ISH TALKS

Ish en zijn liefde voor verhalen. Dat ontdek je in een exclusieve podcast genaamd Ish Talks.

 

Ish gaat op zoek naar zichzelf door te praten met diverse mensen die hem inspireren, uitdagen en nieuwsgierig maken. Iedere aflevering ontvangt Ish diverse auteurs, makers en creatieven waarbij verhalen en de kracht van verhalen centraal staan. Deze podcast wordt geproduceerd door Untold Stories & ‘Nuff Said in samenwerking met Darna.

Ontdek de boeiende afleveringen op Spotify.

 

Lunch Talk

Vanaf 2020 brengt FSW Connects (Faculteit Sociale Wetenschappen) in samenwerking met ‘Nuff Said viermaal per jaar een gratis Lunch Talk.

 

Tijdens deze Lunch Talks staat een artiest centraal uit de wereld van de comedy, literatuur of muziek. De focus ligt op het persoonlijke en professionele verhaal van de gast, en hoe het zich afspeelt tegen een achtergrond van belangrijke maatschappelijke thema’s en gebeurtenissen zoals migratie, polarisatie en (internationale) conflicten. Kom langs en laat je inspireren door onze onconventionele gastsprekers.

 

Get up Stand up!

Get Up Stand Up! is terug. Na drie geweldige edities, met onder meer Soe Nsuki, William Boeva, Erhan Demirci, Lukas Lelie en Kamal Kharmach als nieuwbakken debutanten, wordt het hoog tijd dat we een flinke portie vers talent naar boven scheppen.

 

We starten met een reeks workshops onder leiding van übercomedians zoals Michael Van Peel, Jeroen Leenders en Kamal Kharmach, we schaven aan je materiaal tot het blinkt, en dan spelen we in een reeks try-outs en volavondvoorstellingen heel Antwerpen plat.

 

De Wereld Staat Stil

De Wereld Staat Stil was een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen.

 

Van december 2020 tot feb 2021 ontvingen zij elke vrijdagavond iemand die een verhaal kwam vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied kwam zingen dat veel voor hem of haar betekent.

Herbekijk alle afleveringen op dewereldstaatstil.be

 

10 jaar ‘Nuff Said

‘Nuff Said sluit haar tiende jaar af in stijl. De plannen voor een gratis openlucht festivalletje lagen al even klaar. Enkel de sterren stonden nog niet helemaal goed. Maar de laatste weken kwam de uitwerking in een stroomversnelling. Samen met ccBe en de steun van het district Berchem legden we de fundamenten van een nu al legendarisch programma.

 

Nieuwsgierig? We mochten al een tipje van de sluier oplichten. De zomer start met een frisse top-mélange vol ronde ‘Nuff Said-beats. Fijne lui als SLM, 47SOUL en Poetic Pilgrimage hebben hun komst al bevestigd. Tussendoor draaien de dj’s van SOULSUPPLY jullie heupen in de beat. Een feestje kan nooit zonder lekker eten, dus eetkramen en foodtrucks zullen niet ontbreken. Het wordt een dag voor heel de familie in het De Villegaspark. Er is een kinderprogramma met o.a. vertellingen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de kleine koters hun energie kwijt op het springkasteel. Bij ‘Nuff Said kijken we er alvast reikhalzend naar uit!

10 JAAR ‘NUFF SAID
OPEN AIR IN BERCHEM
Zondag 24 juni – 13 van 23 uur
De Villegaspark

 

Marquette park

Amir Sulaiman, de peetvader van ‘Nuff Said, heeft onze huisband Brzzvll deze zomer uitgenodigd om samen met hem op te treden op het festival ‘Takin' it to the Streets’ in het zuiden van Chicago. Brzzvll werd op deze trip vergezeld door een filmploeg onder leiding van documentairemaker Sam Ostyn. De filmcrew legde deze unieke en inspirerende ervaring op beeld vast.

 

Net zoals ‘First Let’s Dance: A ‘Nuff Said Celebration’ – de geprezen plaat die Brzzvll en Amir in februari uitbrachten – is deze documentaire het resultaat van een korte, intensieve maar inspirerende opnameperiode.

‘Marquette Park’ is een documentaire waaraan een bijzonder sterk gevoel van betrokkenheid kleeft. Het geloof in menselijkheid en samenleven, zowel hier als in Chicago, en de belangrijke rol die kunst daarin speelt, staat centraal. Wij zien deze docu als een viering van 10 seizoenen ‘Nuff Said!